Založ si blog

Správa o 3. národnom obrodení, resp. ohrození.

Venované Magorovi.

 

„Ja to už môžem kašlať,  takýto život! „A TO, ŽE MÁ  BYŤ NEJAKÝ UNDERGROUND?“ A TO ŽE JE DRUHÁ KULTÚRA???!  – zvolal pravý trojhlavý ohnivý drak, žijúci v slovenských ľudových rozprávkach, tak ako ich napísala pani Boženka Němcová a jeho šesť – deväť – ba dokonca až dvanásťhlavých  kolegov, tiež drakov, odborne nazývaných aj Šarkanov, na nepovolenom undergroundovom zhromaždení konanom v   búrlivej atmosfére na našom vidieku, konkrétne na fare v Hornej Lehote, kde sa dlho do noci svietilo,  len súhlasne prikyvovalo a dávalo mu za pravdu.

 

„ A TOTO,  ŽE MÁ BYŤ TRETIE NÁRODNÉ OBROZENÍ? O akom písali a  tvorili ho   IVAN MARTIN JIROUS prezývaný MAGOR a pani BOŽENKA  NÉMCOVÁ  ? ??“            Prosím Vás pekne,  čo je to za život? Nemyslite si o nás, že unášať všelijaké pyšné,  zhýralé a častokrát aj zhúlené a opilé, najmladšie, stredné a najstaršie,  predovšetkým Elánom a Establishmentom rozmaznané princezné – dcérušky všelijakých stárnucich až senilných kráľov  a iných prominentov, povinne musieť pri tom vykrikovať ako blbý: „Žena moja človečina smrdí!“, namiesto  NECHCEME GORILY  A  POLICAJNÝ ŠTÁT   A   GORILY DO BASY!, “ následne vyzerať a byť ohováraný a sledovaný ako nejaký terorista, či úchyl a potom s nimi   v spoločnej domácnosti  bez možnosti rozvodu vydržať  žiť, je nejaká extra bezva veľká výhra,  slasť a zábava. Nevadí, veď my ako správne hrdinské postavy zo slovenských ľudových rozprávok, rovnako ako správne-blbí  Slováci vydržíme a pretrpíme všetko; aj naplnenie tisícročnej túžby Slovákov po slovenskej štátnosti, aj vystrájanie premnožených goríl a strašných psov slovenskej demokracie;.aj zaznamenaný zvýšený výskyt besnoty a kúsanie balkánskych svíň na družstve v Piešťanoch;  aj koncert skupiny Slniečko za mínus 7 stupňového mrazu…  Ako píše náš veľký  a večne ožralý klasik: „Establishment může přiskřípnout jen toho, kdo se chce mít lépe než ti druzí. Na toho, kdo chce žít líp ne ve smyslu hmotném, ale ve smyslu sledování pravdy, má establishment krátké drábky“.

.

Čo na tom, že máme už úplne rozožraté nervy  zo všadeprítomného Elánu a establishmentových vystúpení naších mladých a prostých politikov, ktorých  v rámci vitamínovaného rozvoja  najmladšej generácie rozmaznaných princezien a budovania slovenskej štátnosti musíme naschvál, povinne počúvať a rozčuľovať sa nad nimi.. Ako napríklad naposledy, keď krásne zaperlil pán minister  Ján Krajniak a  prirovnal celonárodné testovanie na koronavírus k SNP, aby nás  všetkých ubezpečil, že „policajnej inteligencii húpacieho koňa“ sa od vzniku  samostatného Slovenska mimoriadne dobre darí a zrejme  počas jeho miništrovania aj dariť bude. Ej veru, kde sú tie časy, keď hádam rovnako blbí politici vyhlasovali: „Ja som baník, kto je viac?“ To všetko sa nakoniec aj dá vydržať,  pretrpieť a stráviť.   Len, aby nám sánky nepovyskakovali, keď sa s úsmevom idiota máme  aspoň o čom  baviť. Škoda len, že sa toho IVAN JIROUS prezývaný MAGOR už nedožil, ako pravého slovenského špecifika.  Dokonce se odvažuji tvrdit, že až teprve v podmínkach našeho slovenského establishmentu se stal underground undergroundem v pravém smyslu tohto slova.

 

Úplne najhoršie zo všetkého, ale potom je  to následné predlhé čakanie, na nejakého „vysnívaného  princa“, „ vysnívaného Trula – Populvára – Koronavírusového Osloboditeľa “,  aby sme mu  my  „v rámci obnovy dôvery Slovákov vo vlastný štát, ktorá ostatne nikdy ani nebola“, naďalej robili sparing partnera podľa establishmentom predpísaného scenára a On nám potom postupne s hrdinským gestom  odsekal  všetky naše premúdrelé a utrápené hlavy.

 

Nevadí, „ jenom ti umělci, kterí pochopili, že dar umění jim byl seslán proto, aby skrze něj oslovovali svoje bližní a ne proto, aby se měli lépe než oni, ponesou napříště toto jméno“. Ako vyhlásil  jeden z  tribúnov  francúzskej revolúcie Robespierre, „ lepšie je pod gilotínou zahynúť, ako posielať tam druhých“.  Nech nám ich len  pekne, jednu po druhej pekne-bezdôvodne pozotínajú, prípadne nech z nich Dulino so Žitným  a s celým vojenským obranným spravodajstvom urobia Štbákov; prípadne nech na nás vedú dlhé roky  spisy a zaradia nás medzi záujmové osoby v rámci policajnej akcie, pod krycím názvom „Milánko.“;  prípadne nech nás všetkých policajná princezná Desanka s masívnou podporou ukrajinskýchj policajtov zbaví majetkov a  spôsobilosti na právne úkony;   alebo nech k nám priletí policajná volavka  Mišura,  ktorému ako je všeobecne známe sme podkopali základy a všetka voda z našej kanalizácie je zámerne  pod ne vyvedená… Veď takmer od smrti Jánošíka, pri pravidelnom každom nástupe lúzy máme aj my Slováci v tomto smere bohaté a na vysokej odbornej úrovni vyspelé znalosti, skúsenosti a najmä  známosti.  Alebo si azda naivne myslíte, že polícia, aj s armádou v tomto štáte je nato, aby vyšetrovala trestné činy, chránila a nerozpracúvala triednych nepriateľov a ich majetok? Velký umělec zítřka bude veľa trpieť a  půjde do undergroundu, napsal na sklonku svého života Marcel Duchamp. Myslel tím underground jako nový duchovní postoj čestného umělce, reagujícího na odlidštění a zkurvení hodnot ve světě konzumní společnosti.

 

Oni na konci rozprávky síce pokrytecky tvrdia, že „žili šťastne až pokým nepomreli,“ ale tomu neverte. . Nikdy by nevzniklo tak pevně semknuté spoločenství a přitom neorganizované spoločenství, kdyby tlak establishmentu nebyl tak silný.

Je to obyčajná propaganda a demagógia Establishmentu, aby ukázal ako šťastne sa nám v tomto policajno-udavačskom štáte žije, lebo keď máte na Slovensku v rukách políciu, tak máte  „aj pravdu“ a podobné hoaxy a nezmysly a rozprávky pána Strmeňa,  ako o bruselskom letisku a o nábojniciach v schránke,  radšej nech na nás ani neskúšajú, lebo my aj tak dobre vieme svoje.

 

„Tak-tak-tak, nech si ich nechajú pre seba“ – pritakala Kačka, zo známej 7 člennej teroristickej skupiny Vajca a jeho bandy, ktorí sú v dôvodnom podozrení a vyšetrovaní, že dvoch bohabojných zbojníkov a jednu babku-ježibabku-demokratku,  potom čo im odmietla dať najesť, ubili a okradli o chalúpku a vykonávateľ trestného činu Vôl ju na príkaz objednávateľa trestného činu Vajca, na rohoch vyniesol do lesa a brutálnym spôsobom sotil do jamy.  Pri náhodilej operatívnej kontrole policajným orgánom  nielen že drzo tvrdili, že vraj „Oni idú len  na Vandrovku,“ ale  najagresívnejší člen tejto známej  teroristickej skupiny – Moriak, svojím presláveným vykrikovaním „udri!, udri!, udri!, nabádal a vyzýval ostatných členov teroristickej skupiny k trestnému činu  napadnutiu verejného činiteľa. V skutočnosti všetci drzo klamali a zavádzali policajné orgány,  lebo namiesto toho čo im tvrdili, že vraj „Oni idú len na Vandrovku“ a bolo im dobrosrdečne odporučenéi ísť na Establishmentom a Kaščákom prikázanú POHODU,  alebo navštíviť Československý ples, poberali sa na nepovolené undergroundové zhromaždenie konané na našom vidieku, konkrétne na fare v Hornej Lehote, kde ako je všeobecne známe sa dlho do noci svietilo /a kde sa okrem iného oslavoval aj Silvester a tak Vám želám všetko dobré do Nového roku a zároveň by som sa chcel aspoň touto cestou poďakovať všetkým čo ma v minulom sledovali, ohovárali a rozpracúvali /,  kde ako  pravdivo  vyhlásill pán minister obrany Naď  zaregistroval pôsobenie cudzej tajnej služby na našom území, lebo  sa tam schádzajú rôzne pochybné štvavé rozprávkové elementy a protislovenské asociálne živly, niekedy aj za účasti českej agentky a podľa spriatelených českých  spravodajských zdrojov, aj nymfomanky –  menom Božena Němcová a známeho slovenského teroristu a nihilistu, autora teroristickej a nihilistickej básne MOR HO! – Sama Chalúpku.

 

Samotné zhromaždenie prebiehalo v neuveriteľne spikleneckej atmosfére, kde síce nevoňali najkrajšie stromy na Horehroní, ale oheň a síra, ani Kovid 19, ale herpetická encefalitída a lietali armádne drony a policajné volavky. Celú búrlivú náladu ešte navyše vygradoval neďaleký tatranský štít KONĆISTÁ, ktorý v minulosti patril k najvyšším končiarom Tatier a svojím pozdravným posolstvom  a   vyhlásením, že  „ UŽ SA SÁM ĎALEJ NEMIENIM  POZERAŤ NA TO, ČO  VŠETKO SA  NA    SLOVENSKU ROBÍ“ a potom, čo minulý rok zhodil nákovu zo svojho vrcholu, ubezpečil všetkých, že aj tento rok chce naďalej pokračovať vo svojom pravidelnom  každoročnom striptíze a postupne zaplátať, vypĺňať,  zrovnať a zgleichšaltovať celú veľkú jamu nerestí, korupcie a zla, bahna a slizu, nazývanú Slovensko, ktorá pod ním leží..

 

 / Pokračovanie nabudúce,./

 

Použité: IVAN MARTIN JIROUS, prezývaný Magor: SPRÁVA O 3. ČESKÉM   OBROZENÍ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Sophie, Ukrajina, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi majú priestor pre budúce útoky. Zelenskyj sa sťažuje, že pomoc prichádza pomaly

30.04.2024 06:30

Rusi kontrolujú takmer pätinu Ukrajiny a majú možnosť útočiť viacerými smermi. Zelenskyj hovorí, že zbrane na Ukrajinu síce už prúdia, ale pomaly.

Joe Bide, stav únie

Bidenova administratíva pripravuje odovzdanie moci bez ohľadu na výsledok volieb

30.04.2024 06:09

Administratíva prezidenta USA Joea Bidena začína pripravovať odovzdanie úradu a agendy Bieleho domu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 71831x
Priemerná čítanosť článkov: 2660x

Autor blogu

Kategórie