Založ si blog

OTVORENÝ LIST PRAVÉHO TATRANSKÉHO MEDVEĎA, PREDSEDOVI VLÁDY SR Igorovi MATOVIČOVI.

Vážený pán Matovič,

dovoľujem si Vás upozorniť, aj keď iste dobre viete, že „Moskva slzám a gestám neverí“ a prebieha v nej v poradí už druhý „tzv. Víťazný február“, ktorý zdá sa, že pokračuje aj v Marci a naše súkromné, ale i verejnoprávne média okrem toho,  že Vás fackujú – pokiaľ ste si to nevšimli, „ ako malého Joja,“ aj farbou Vašich ponožiek na zasadnutí vlády, aj Vašou sestrou, aj množstvom vlasov a ich strihaním na Vašej hlave a je už len otázkou času, pokým si všetci spoločne nezačnú spievať víťazný chorál „NIE SME ZLÍ!“ a „SĽÚBILI SME SI LÁSKU!“, tak ako  prednedávnom.  Dokonca, už  aj pani Ministerka spravodlivosti Maria Kolíková, potom všetkom čo sa  v jej rezorte stalo a udialo, odmieta „pracovať“ pod Vaším vedením a namiesto toho, účinkuje v trápnych pokútnych humoristických reláciách, ešte trápnejšej televízie.V tejto súvislosti sa však celkom vážne natíska otázka, ČO TO BOLO ASI ZA BLBCA, ŽE JU UŽ DÁVNO NEODVOLAL?

Veľmi sa nám všetkým páčilo Vaše tohtotýždňové punk – rockové vystúpenie u pani prezidentky Čaputovej a všetci sme sa veľmi dobre bavili a Vám fandili, lebo si všetci svorne myslíme, že ste bol určite lepší, ako vystúpenie ELÁNU, aj obligatórnych STATUS QUO.

Ako v prvej vlne a nástupu PUNKU vyhlásil TOM VERLAINE v rokoch 1978-80: „Politika, to pro nás nic není. Tím jsme jenom směšní. Své stanovisko nejlépe vyjadríme GESTEM, PÓZOU, PROVOKACÍ, TREFNOU HLÁŠKOU.  Jedinou politikou proto ve kterou věrímˇ, jsou medzilidský vztahy“, – to však pre Vás neznamená, že sa stanete a začnete držať za pankáčov a rockerov a podáte demisiu a utečiete od svojej milovanej politiky a milovaného Slovenska.

Nemôžete predsa od absolventov Gymnázia Pierra de Coubertina, alebo od absolventov Policajnej akadémie SR, alebo Vojenského obranného spravodajstva, alebo SIS /ktorých je už zrejme toľko, že likvidujú z našich daní nielen Vás, ale aj sami seba navzájom/ očakávať, že pochopia Vaše punkové a rockové gestá a  to najmä potom, ako ste dal pozatvárať celé predchádzajúce velenie polície a ONI majú zrejme všetci veľa kamarátov a veľmi širokú a rozvetvenú rodinu..

Aj z týchto dôvodov Vás žiadame, aby ste v žiadnom prípade neodstupoval z funkcie Predsedu vlády Slovenskej republiky, ani nepodával žiadnu demisiu, lebo všetci už máme  plné zuby policajného „Víťazného februára“ a naozaj neprosíme a nechceme ďalší.

Podpísaní: PRAVÝ TATRANSKÝ MEDVEĎ

3 – 6 – 9 ba dokonca až 12 HLAVÍ OHNIVÍ  DRACI

PRINCEZNÁ POPOLUŠKA

SMELÝ ZAJKO, ktorý prišiel z Afriky

 

 

 

 

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

Steve Bannon

Trumpov exporadca Bannon neuspel s odvolaním v kauze pohŕdania Kongresom

10.05.2024 16:44

Teraz mu hrozí, že si trest bude musieť odpykať.

Zbraň, pištoľ, náboj, vražda, výstrel

Počas vyučovania na spolužiakov a učiteľa vytiahol atrapu pištole, voči 17-ročnému mladíkovi zakročila polícia

10.05.2024 16:18

Policajti v Trnave predpoludním zasahovali proti 17-ročnému študentovi jednej zo stredných škôl.

Branislav Zurian, Matúš Šutaj Eštok,

V Česku je na sankčnom zozname, ušiel na Slovensko. PS žiada vnútro konať v prípade proruského špióna

10.05.2024 14:49

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok vraj žiadne ohrozenie nevidí a konať nebude.

bytča

Pri Bytči vylovili mŕtvolu muža, údajne mal spútané ruky

10.05.2024 14:32

Obhliadajúca lekárka predbežne nevylúčila cudzie zavinenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 72344x
Priemerná čítanosť článkov: 2679x

Autor blogu

Kategórie