Založ si blog

Vianoce a zranenia pána Matoviča – 2

Ako sa Slovenskej tlačovej kancelárii a Moskovskému vysielaniu slovenského rozhlasu a televízie z  dôveryhodných a hodnoverných zdrojov podarilo zistiť,   ZRANENIA  spôsobené pred Vianocami vtedajšiemu  premiérovi  a predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi, jednak KORONAVÍRUSOM  a jednak  ním PREVEDENOU  INVENTÚROU – AUDITOM, pri ktorej, resp. ktorom  sa mu ako nádejnému ministrovi financií podarilo spočítať nielen polámané rebrá, vyrazené zuby,  doudieranú hlavu a kosti   – tak ako o nich   informoval PRAVDA Blog.sk dňa 22.januára 2021 o 11:18 v článku „Vianoce pána Ing.Matoviča“ sa ukázali byť vážnejšie, ako sa pôvodne predpokladalo  a jestvuje dokonca  dôvodné podozrenie, že na ňom spôsobili  a zanechali trvalé následky.

Takéto svojvoľné, nezodpovedné a laxné správanie, vtedajšieho premiéra a predsedu vlády SR Igora Matoviča,  malo za následok nielen jeho odvolanie, ale  i že Orgány činné v trestnom konaní, ako i Generálnej  a Špeciálnej prokuratúry SR, Národného bezpečnostného úradu, Vojenského obranného spravodajstva, Národnej kriminálnej agentúry, Inšpekcie ministerstva vnútra SR a Mestskej a Obvodnej polície v Piešťanoch – doteraz zvyknuté na konštatovanie „SKUTOK SA NESTAL“ a na vzájomné posielanie si smajlíkov a „pusiniek na čelíčko“ –  maximálne určené  na rozpracovávanie a ohováranie,vyťažovanie, odpočúvanie a sledovanie triednych nepriateľov a tzv. záujmových osôb  a následného posielania policajnej volavky MIŠURU na nich,  sa takto dostali do neobvykle náročnej a povedzme si rovno pre nich „dehonestujúcej  situácie cikania nadriadených do umývadla podriadeným“.. A to najmä potom čo sa dozvedeli, že v rámci policajnej akcie Očistec, Božie mlyny, Milánko,  Pečie a udáva celé Slovensko.  MAJÚ ROZVIAZANÉ RUKY. a museli znovu obnoviť  také dávno zanedbané a zabudnuté činnosti, akou je VYŠETROVANIE TRESTNÝCH ČINOV  a  čo viac i  samostatné myslenie a uvažovanie, ktoré  sa od nich zrazu požadovalo a na ktoré neboli vôbec zvyknutí  a pripravení..:

Našťastie celú situáciu zachránil a ukľudnil v čase zúriacej a prebiehajúcej  VOJNE POLICAJTOV Z NAŠICH DANÍ,   Minister národnej obrany Jaroslav  Naď konštatovaním, že „SLOVENSKO MOŽE BYŤ HRDÉ NA SVOJE BEZPEČNOSTNÉ ZLOŽKY!“.  Pravdepodobne tým myslel určité priaznivé výsledky na úseku „boja proti vnútornému nepriateľovi – teda Slovákom“, v oblasti vzmáhajúceho  a veľmi úspešne sa rozvíjajúceho sa, dražobného a vydržiavaceho   priemyslu a na skutočnosť, že na Slovensku je ešte stále veľa Slovákov – najmä žijúcich mimo Bratislavu na našom vidieku,  ktorých  treba obrať o nehnuteľnosti a majetky.

Ako sa podľa zaručene nezaručených informácií Moskovského vysielania slovenského rozhlasu a televízie, vyšetrovaním, systematickým pátraním a samostatným uvažovaním niektorých vyšetrovateľov neskôr podarilo zistiť, hlavnými páchateľmi a vinníkmi násilím spôsobených zranení bývalému premiérovi a predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi  t.j. polámaných rebier, vyrazených zubov, udretej hlavy a narazených kostí sú jednak a za všetko evidentne môžu PREMNOŽENÉ  PRAVÉ  TATRANSKÉ MEDVEDE  a nie BRATISLAVSKÝ ESTABLISHMENT, ako sa pôvodne podozieralo.a zároveň sa  ďaľším namáhavým a trpezlivým šetrením elitných vyšetrovateľov podarilo zistiť, že tak ako aj v prípade autonehody Alexandra Dubčeka aj NEZODPOVEDNOSŤ a  ĽAHOSTAJNOSŤ, ale i Jožo MEDVEĎ, bytom Na Hradbách 3 v Brezne – zjavne dokazateľnou formou spolupáchateľstva.

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 70597x
Priemerná čítanosť článkov: 2615x

Autor blogu

Kategórie