Založ si blog

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

 

 

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA   SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH  VEĽKÝCH, SILNÝCH,  SLOVENSKÝCH,  OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!!

Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE  VEĽKÉ  A   PREKRÁSNE SLOVENSKÉ OCEĽOVÉ VTÁKY, ktoré doteraz brázdili našu prekrásnu slovenskú oblohu a poctivo – verne slúžili v plnej spokojnosti všetkým SLOVÁKOM a najmä SLOVENKÁM,  im  boli –  bývalým ministrom národnej obrany  SR Ing.Jaroslavom NAĎom protiprávne a násilne, aj s tichým súhlasom pani prezidentky  ZUZANY  ČAPUTOVEJ, až brutálne – ODŇATÉ  a ODVELENÉ  ODLETELI NA UKRAJINU  a veľmi im na Slovensku chýbajú. Aj z tohto dôvodu,  si dôvodne nasraté  a dôsledne sťažujú a žiadajú, vo svojej petícii doručenej do budovy slovenskej SNR, aj so 1835 zdielaniami, 543 like-ami a 3-smajlíkami, pod názvom: UŽ NIKDY ŽIADNYCH  VEĽKÝCH A SILNÝCH, SLOVENSKÝCH  OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU !!! a nadšene ich  očakávajú a tešia sa na ich skorý a opätovný návrat a prílet na Slovensko.

Aj keď je pravdou, že slovenský vzdušný priestor v súčastnosti veľmi zodpovedne a v  plnej spokojnosti stráži a ochraňuje, jednak MAĎARSKÁ ARMÁDA –  aj so svojími VEĽKÝMI MAĎARSKÝMI OCEĽOVÝMI VTÁKMI, ale i bratia Češi a ČESKÁ ARMÁDA –  aj so svojími VEĽKÝMI BRATSKÝMI OCEĽOVÝMI VTÁKMI,  za čo im patrí naša nesmierna vďaka a nesmierna úcta. Napriek tomu boli zaznamenané u mnohých Sloveniek pocity zvýšenej úzkosti, depresií a jednej sebevraždy, ako dôsledok vznikajúci z veľmi  vážnej príčiny a dôvodu, ktorý má vážne následky v tom,  lebo vzdušný priestor Slovenska a  ANI ICH, už neochraňujú a nestrážia a ani neobšťastňujú, NAŠE KRÁSNE A VEĽKÉ  A  SILNÉ SLOVENSKÉ OCEĽOVÉ  VTÁKY! – VTÁKY OHNIVÁKY! Predsa  len – ako sa ale, vo svojom diskusnom príspevku vyjadrila známa uznávaná aj najlepšie platená piešťanská odborníčka, ktorá má  v tomto smere aj bohaté a tradične-dlhoročné medzinárodné skúsenosti, predovšetkým s Nemeckou a Arabsko-Kuwajtskou klientelou, na základe ktorej si vyslúžila čestný titul a zaslúženú prezývku MATICA SLOVENSKÁ;  tak MATICA SLOVENSKÁ úplne jednoznačne dospela ku svojmu vlastnému presvedčujúcemu názoru, podmienenému jednak, nielen dlhodobou praxou, ale i osobnými životnými skúsenosťami, že NAJVAČŠÍCH  A NAJKRAJŠÍCH  A NAJSILNEJŠÍCH   OCEĽOVÝCH VTÁKOV  MÁ PREDOVŠETKÝM  NAŠA  SKVELÁ  ARMÁDA  A  LETCI  SLOVENSKEJ REPUBLIKY A  MAJÚ JEDNOZNAČNE SLOVÁCI!

Práve z tohto dôvodu a v tejto súvislosti, sa zanietení účastníci protestného zhromaždenia rozhodli, osloviť aj NAJVAČŠIU EXECELENCIU a Prezidentku SR Zuzanu ČAPUTOVÚ – ako najvyššiu veliteľku OZBROJENÝCH SÍL SR, ale i prezidenta Ukrajiny Vladimíra ZELENSKÉHO s požiadavkov, na ich skorý návrat, najneskôr do Vianoc. Taktiež prezidentovi PUTINOVI bola zaslaná ostrá protestná nóta BABKAMI DEMOKRATKAMI,  v ktorej bol vyzvaný, aby sa NEPROBOVALI STRIEĽAŤ  NA  NAŠICH  PREKRÁSNYCH  VEĽKÝCH  OCEĽOVÝCH  SLOVENSKÝCH  VTÁKOV – VTÁKOV OHNIVÁKOV,  lebo ako je všeobecne známe, v našej armáde majú aj iné, lepšie uplatnenie a  využitie.

Treba tiež objektívne oznámiť našej širokej čitateľskej verejnosti, že najskôr celú protištátnu a protestnú akciu rušili, ako  sa aj dalo očakávať   BABKY DEMOKRATKY svojími typicky nejapnými chuligánsko-krepými výrokmi a vykrikovaním,: „MEČIARA SI NEDÁME!!!“, ale na konci a v závere celého a pre Slovensko, tak veľmi úspešného podujatia sa nechali presvedčiť a museli aj ONI objektívne priznať, že „NAJVAČŠÍCH A NAJKRAJŠICH  A  NAJSILNEJŠÍCH OCEĽOVÝCH VTÁKOV –  VTÁKOV  OHNIVÁKOV,  MAJÚ PRÁVE SLOVÁCI! – a  tak namiesto: „ZASTAVME ICH ! Bratia!“  kričali a vzájomne sa povzbudzovali: „POSTAVME ICH ! Bratia!“

Ku žiadosti sa aj nadšene pripojil predseda strany PROGRESÍVNE SLOVENSKO Michal ŠIMEČKA a ostatní poslanci a členovia tejto strany a LGBTI-komunity, im posielajú vrúcnu  pusu a veľa srdečných pozdravov…a dávajú im v moskovskom vysielaní slovenského rozhlasu zahrať obľúbené pesničky: „ZALEŤ SOKOL BIELY VTÁK!“ a „POĎME SPOLU LIETAŤ!“

„LEN  S TÝM SAMOSTATNÝM  MYSLENÍM A SAMOSTATNÝM  UVAŽOVANÍM SLOVÁKOV  A V ČÍTANÍ  S POROZUMENÍM  – TO BUDE  TROCHA SLABŠIE !!!“ – ustarostene poznamenala tak, aby ju nikto z účastníkov protestného zhromaždenia nepočul, 24-hlavému ohnivému drakovi, odborne nazývanému aj ŠARKANOVI, Princezná Popoluška, na čo jej ON odpovedal: „UŽ SA  VERU ANI NEMOŽEM DOČKAŤ ÚVODNEJ VETY pani Prezidentky SR   ZUZANY ČAPUTOVEJ v jej  tohtoročnom novoročnom príhovore….                                                    Nakoniec sa ale, celkom vážne zamyslel a vyhlásil: „JA SOM SI VŽDY MYSLEL, ŽE TAKTO JEBALO AKURÁT STARÝM KOMUNISTICKÝM OFICIEROM  A LAMPASÁKOM   V  PAŤDESIATYCH ROKOCH   A  ONO JE TO PLOŠNE ROZŠÍRENÉ PO CELOM SLOVENSKU  DODNES!   NEDALO BY SA TO OČKOVAŤ??? alebo NIEČO  S TÝM ROBIŤ??? – pani prezidentka?

P.S.: Pán JUDr. Vladimír MEČIAR a JUDr. Ján POLAKOVIČ naozaj nám nechcete NIEČO  K  TOMU   POVEDAŤ???

 

 

 

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Ako do Piešťan každoročne priviezli SOMÁRA!  

16.12.2023

V ovzduší vrtošivého weekendového počasia, v sobotu 25.novembra 2023 o 10-tej hodine, pred IRMOU na Kúpeľnom Ostrove v Piešťanoch, poctivo čakalo na PRÍCHOD SOMÁRA nielen niekoľko Piešťancov, ale aj stále ešte existujúcich kúpeľných hostí. Ani mrholiaci dážď a sneh neodradil nadšene a netrpezlivo čakajúcich občanov od povzbudzujúcich [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 71740x
Priemerná čítanosť článkov: 2657x

Autor blogu

Kategórie