Založ si blog

Vianoce a zranenia pána Matoviča – 2

Ako sa Slovenskej tlačovej kancelárii a Moskovskému vysielaniu slovenského rozhlasu a televízie z  dôveryhodných a hodnoverných zdrojov podarilo zistiť,   ZRANENIA  spôsobené pred Vianocami vtedajšiemu  premiérovi  a predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi, jednak KORONAVÍRUSOM  a jednak  ním PREVEDENOU  INVENTÚROU – AUDITOM, pri ktorej, resp. ktorom  sa mu ako nádejnému ministrovi financií podarilo spočítať nielen polámané rebrá, vyrazené zuby,  doudieranú hlavu a kosti   – tak ako o nich   informoval PRAVDA Blog.sk dňa 22.januára 2021 o 11:18 v článku „Vianoce pána Ing.Matoviča“ sa ukázali byť vážnejšie, ako sa pôvodne predpokladalo  a jestvuje dokonca  dôvodné podozrenie, že na ňom spôsobili  a zanechali trvalé následky.

Takéto svojvoľné, nezodpovedné a laxné správanie, vtedajšieho premiéra a predsedu vlády SR Igora Matoviča,  malo za následok nielen jeho odvolanie, ale  i že Orgány činné v trestnom konaní, ako i Generálnej  a Špeciálnej prokuratúry SR, Národného bezpečnostného úradu, Vojenského obranného spravodajstva, Národnej kriminálnej agentúry, Inšpekcie ministerstva vnútra SR a Mestskej a Obvodnej polície v Piešťanoch – doteraz zvyknuté na konštatovanie „SKUTOK SA NESTAL“ a na vzájomné posielanie si smajlíkov a „pusiniek na čelíčko“ –  maximálne určené  na rozpracovávanie a ohováranie,vyťažovanie, odpočúvanie a sledovanie triednych nepriateľov a tzv. záujmových osôb  a následného posielania policajnej volavky MIŠURU na nich,  sa takto dostali do neobvykle náročnej a povedzme si rovno pre nich „dehonestujúcej  situácie cikania nadriadených do umývadla podriadeným“.. A to najmä potom čo sa dozvedeli, že v rámci policajnej akcie Očistec, Božie mlyny, Milánko,  Pečie a udáva celé Slovensko.  MAJÚ ROZVIAZANÉ RUKY. a museli znovu obnoviť  také dávno zanedbané a zabudnuté činnosti, akou je VYŠETROVANIE TRESTNÝCH ČINOV  a  čo viac i  samostatné myslenie a uvažovanie, ktoré  sa od nich zrazu požadovalo a na ktoré neboli vôbec zvyknutí  a pripravení..:

Našťastie celú situáciu zachránil a ukľudnil v čase zúriacej a prebiehajúcej  VOJNE POLICAJTOV Z NAŠICH DANÍ,   Minister národnej obrany Jaroslav  Naď konštatovaním, že „SLOVENSKO MOŽE BYŤ HRDÉ NA SVOJE BEZPEČNOSTNÉ ZLOŽKY!“.  Pravdepodobne tým myslel určité priaznivé výsledky na úseku „boja proti vnútornému nepriateľovi – teda Slovákom“, v oblasti vzmáhajúceho  a veľmi úspešne sa rozvíjajúceho sa, dražobného a vydržiavaceho   priemyslu a na skutočnosť, že na Slovensku je ešte stále veľa Slovákov – najmä žijúcich mimo Bratislavu na našom vidieku,  ktorých  treba obrať o nehnuteľnosti a majetky.

Ako sa podľa zaručene nezaručených informácií Moskovského vysielania slovenského rozhlasu a televízie, vyšetrovaním, systematickým pátraním a samostatným uvažovaním niektorých vyšetrovateľov neskôr podarilo zistiť, hlavnými páchateľmi a vinníkmi násilím spôsobených zranení bývalému premiérovi a predsedovi vlády SR Igorovi Matovičovi  t.j. polámaných rebier, vyrazených zubov, udretej hlavy a narazených kostí sú jednak a za všetko evidentne môžu PREMNOŽENÉ  PRAVÉ  TATRANSKÉ MEDVEDE  a nie BRATISLAVSKÝ ESTABLISHMENT, ako sa pôvodne podozieralo.a zároveň sa  ďaľším namáhavým a trpezlivým šetrením elitných vyšetrovateľov podarilo zistiť, že tak ako aj v prípade autonehody Alexandra Dubčeka aj NEZODPOVEDNOSŤ a  ĽAHOSTAJNOSŤ, ale i Jožo MEDVEĎ, bytom Na Hradbách 3 v Brezne – zjavne dokazateľnou formou spolupáchateľstva.

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 71717x
Priemerná čítanosť článkov: 2656x

Autor blogu

Kategórie