Založ si blog

 Prečo sa na fare v Hornej Lehote dlho do noci svietilo? – 6.

   

/Pani učiteľka na základnej-obecno-ľudovej škole  v Hornej a Dolnej Lehote nadšene vysvetľuje a nakoniec sa detí spýta :

 

PANI UČITEĽKA: No, čo si myslíte, milé detičky? PREČO SA NA  FARE V HORNEJ  LEHOTE  DLHO DO NOCI  SVIETILO???

 

/Detičky sa takisto nadšene, ba až zúrivo hlásia – až je pani Učiteľka nútená vyvolať malého Jožinka, ktorý sa hlási najzúrivejšie :

 

ŠPRTÁK JOŽINKO: To je predsa také ľahké!  Tak ako nadšene  písal denník SME, preto sa na Fare v Hornej Lehote dlho do noci svietilo, lebo NA FARU DO HORNEJ LEHOTE PRIŠIEL za peniaze EÚ z Bratislavy,  JEDINÝ SLOVENSKÝ ÚPIR – PRDIMUCHA, aj so svojou zákonitou manželkou ČARODEJNICOU FONFOU.

 

 

EVINKA: To prosím Vás pekne, ale vôbec nie je pravda. Na fare v Hornej Lehote sa  dlho do noci  svietilo preto , lebo tam v rámci predvolebnej kampane prišiel na stretnutí BEZ URÁŽOK a BEZ TAJNÝCH a bez OCHRANKY a nakoniec  aj bez SEBAVEDOMIA, za to s príspevkom 200€ na každé dieťa, JEDINÝ SLOVENSKÝ  ANTIKORUPČNÝ  POLITIK – JEDINÉHO ANTIKORUPČNÉHO HNUTIA  A VEĽKÝ BOJOVNÍK PROTI MAFII,  až pokým nás všetkých neutešill, že božie mlyny melú pomaly, ale večne  – pán MATOVIČ, sám sebov, nazývaný ako OLD SHATTERHAND, pokiaľ ho, aj Milana Žitného a Velgáňa a ešte jedného takého FÍZLA, z Vojenského obranno-estrádneho spravodajstva, ktorý sa predstavil asi s ukradnutým občianskym preukazom na meno DUDEK,  nezožral PRAVÝ TATRANSKÝ MEDVEĎ.

 

JANKO GIERTLI:  Ja som sa s PRAVÝM TATRANSKÝM MEDVEĎOM rozprával  a ten  mi potvrdil, že ON žiadneho MATOVIČA, ani žiadnych tajných z Bratislavy, bez urážok a s príspevkom 200€ na  dieťa, NEZOŽRAL! – aj keď  jeden z kajúcnikov to o ňom prehlasuje, lebo mu rozlámal a žožral čierne mafiánsko-agentské okuliare, podľa ktorých sa navzájom poznávajú a ich každý pozná.

Akurát viem, že  3 až 6 – 9 – 12 hlaví OHNIVÍ  DRACI, odborne nazývaní aj ŠARKANI, si na neho nasratí verejne sťažovali, lebo potom čo, 24- hlaví OHNIVÝ DRAK chceli aj s PRINCEZNOU POPOLUŠKOU a SMELÝM ZAJKOM, čo predčasne  z Afriky prišiel, OFICIÁLNE VYHLÁSIŤ SVOJU  KANDIDATÚRU v predčasných parlamentných voľbách do SNR, neboli k nim  VOBEC PRIPUSTENÍ!!!

 

JOŽKO GIERTLI:  Asi len pri takomto ním navrhnutom a s takmer komunistickým nadšením ostatných poslancov schválenom volebnom systéme a zákone,  sa  iba vo WILSONOVE  môžu narodiť a zrejme aj rodia a sú VYVOLENÍ TAKÍ SLOVÁCI, ktorí sú aj predurčení nám vládnuť.  Sú to ozajstní SVETLONOSI a OLD SHATTERHANDI  na ceste budovania slovenskej štátnosti a skutoční HĽADAČI slovenskej historickej pravdy, a samí  jedničkári, ako pani REMIŠOVÁ.  Veď sú skutočne veľmi očarujúci, ako pekne vedia  mávať so slovenskou zástavou a  majú takú danosť i drzosť a vysokú školu SNB, či gymnázium Pierra de Coubertina kandidovať za poslancov do SNR.

 

HLOUPEJ HONZA: /o ktorom sa šírilo dôverne-zistené podozrenie, že ho dosadila štvavá česká agentka,BOŽENKA  NĚMCOVÁ, do slovenských rozprávok/ –  To je veru pravda. Svoju kandidatúru som chcel predložiť aj JA,  že mám všetky schopnosti a prednosti a predpoklady uplatniť sa v dobrej, aj keď márnej viere a snahe,  pri budovaní slovenskej štátnosti,   zvýšiť intelektuálnu úroveň a potenciál poslancov SNR.   Predstavte si ale, kebyže takýto „múdry volebný zákon a systém“ AKÝ NAVRHOL   Mgr. Igor MATOVIČ a jeho „múdry poslanci v Bratislave“ a ešte aj  jeho zrušenie nechali poistiť troj-pätinovou ústavnou väčšinou, SCHVÁLILI  BY   VOČI SLOVÁKOM ČEŠI ?´

To by nám potom, ani  NÁŠ VEĽKÝ OTEC NÁRODA  A OTEC SAMOSTATNÉHO ZVRCHOVANĚHO SLOVENSKA  ocenený na miesto prezidenta SR funkciou, jednorázového toaletného papiera, vôbec NEPOMOHOL!

 

ZLATOVLÁSKA: /rozhnevane kričí/ –  A to by ste sa milé detičky naozaj veľmi čudovali a obdivovali, že okrem poslancov v SNR najmä tvrdo a ťažko pracujúcich na tzv. KRUPOVINÁCH, vo Výbore pre obranu a bezpečnosť a vo Vojenskom obranno-estrádnom spravodajstve,  akú skvelú Armádu,  a akého skvelého pána Ministra národnej obrany a VEĽKÝCH  SLOVÁKOV – ČO MAJÚ AJ VEĽKÝCH OCEĽOVÝCH VTÁKOV na Slovensku máme!

 

PANI UČITEĽKA: Neveríme, chceme vidieť!

 

ZLATOVLÁSKA: /nasratá kričí/ – Ách Vy nevzdelanci, DEZOLÁTI – schopní sa kamarádiť akurát tak s pravým tatranským medveďom, alebo vyťažovať, týrať a voziť sa na chrbáte trojhlavého ohnivého DRAKA, odborne nazývaného aj Šarkana, alebo hrať sa erotické hry s princeznou POPOLUŠKOU, alebo honiť sa so SMELÝM ZAJKOM, čo predčasne a nasratý z Afriky prišiel.  Mali by ste sa aj trochu zcivilizovať a nechodiť len stále zbierať s EGONOM BONDYM „ Můchomurky bíle v lese“ a počúvať s ním len UNDERGROUND. Mali by ste aj počúvať našich skvelých slovenských folkových spevákov a politikov a estrádnych umelcov a  navštíviť kultúrne-vyspelý CIVILIZOVANÝ SVET napr. Bratislavu – SND, kde ako vrchol slovenského undergroundu ANCIÁŠ zrazil DAŽĎOVKU,  alebo „Deň ozbrojených zložiek a záchranných systémov s deťmi“ v Piešťanoch. Tam by ste NA LETECKÝCH DŇOCH aj videli o koľko viac pôdy a nehnuteľností, na ktorých je aj postavené piešťanské letisko, sa podarilo našej hrdinskej armáde vybojovať a OJEBAŤ  “ SPROSTÝCH MELICHEROVCOV  a SLOVÁKOV“  a akých PRAVÝCH VEĽKÝCH OCEĽOVÝCH VTÁKOV MY SLOVÁCI MÁME!!!

 

24 – HLAVÍ OHNIVÝ DRAK: A to neviete o tom, že my-Slováci, už žiadnych Pravých veľkých oceľových vtákov nemáme?, lebo odleteli všetky na Ukrajinu? Náš vzdušný priestor ochraňujú už len Maďari a Bratia Češi, lebo tí naozaj majú VEĽKÝCH NAOZAJSKÝCH  OCEĽOVÝCH  VTÁKOV!

 

24 – HLAVÍ OHNIVÝ DRAK: /pokračuje poznámkou/ –  Keď 17. Septembra 1944 pristáli na letisku Tri Duby 4 americké B-17, ktoré priviezli americkú styčnú vojenskú misiu, doviezli zbrane, strelivo, niekoľko protitankových zbraní bazooka /ktoré povstalci nevedeli použiť/ a lieky,  jej prestrašený veliteľ JAMES HOLT GREEN, okamžite telefonoval a informoval  WILSONA CHURCHILA, vo veľmi vážnej obave,  že SLOVÁCI SA ZREJME CHYSTAJÚ VYHRAŤ DRUHÚ SVETOVÚ VOJNU. Na letisku Tri Duby videl totiž zaparkované TAKÉ OZRUTY a TAKÉ VEĽKÉ DIELA PRÍRODY, akými boli 3_6-9-12 hlaví OHNIVÍ DRACI, odborne nazývaní aj ŠARKANI. Navyše sa zrejme asi nedopatrením stalo, že bol očitým svedkom pristávania 24-hlavého ohnivého DRAKA odborne nazývaného aj ŠARKANA, pričom musel sám odborne obdivovať a posúdiť predovšetkým jeho ôsmu a sedemnástu hlavu, ako udržujú stabilitu a rovnováhu a zabraňujú akémukoľvek kolapsu, alebo čo i len malému vychýleniu z pristávacej dráhy.   Na tento svoj najväčší zážitok potom nadosmrti spomínal. Premenoval sa, vykašľal sa na lietanie a  dal si nové umelecké meno JIMI HENDRIX, kúpil si elektrickú gitaru a s veľkým úspechom s ňou vystupoval na WOODSTOKU,  aj keď aspoň podľa jeho slov, jeho najväčším snom , potom čo  zažil na Slovensku, je vystupovať na nepovolanom a zakázanom undergroundovom festivale na fare v Hornej Lehote.

 

 

Takisto, ale typicky po slovensky zostali aj ocenený,  praví 3-6-9-12-24 hlaví ohniví TATRANSKÍ DRACI, odborne nazývaný aj ŠARKANI, lebo sa im VŠETCI SMIALI – AKÉHO MAJÚ MALÍ a že nemajú žiadneho veľkého oceľového vtáka. Podľa posledných správ, nezložili a ani im neboli udelené letecké skúšky a majú byť potupne preradení medzi DRONY. Ak pravda nepôjdu bojovať na Ukrajinu, čo náležite odmietli.

Navyše ešte, ako sa naším Veľkým vyšetrovateľom zločinov komunizmu a pracovníkom Vojenského otrasno-estrádneho zpravodajstva SR podarilo zisťiť, jeho ôsma a sedemnásta hlava je vedená v Cibulkových zoznamoch ako KANDIDÁT TAJNEJ SPOLUPRÁCE, takže jestvuje dôvodné podozrenie, že bonzovali ŠTB aj ostatné hlavy 24-hlavého ohnivého tatranského DRAKA, odborne nazývaného aj ŠARKANA  a nebola mu ani udelená bezpečnostná previerka I. triedy a bol zaradený medzi tzv. ASOCIÁLNE ŽIVLY a NEPRISPOSOBIVÝCH OBČANOV  SLOVENSKA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEPODARENÁ LOVE-STORY, alebo NA SLOVENSKU JE VŠADE LÁSKA!

05.07.2024

„Nuž Hombré najvyšší čas, aby si Trampingu a Stopu začal vracať to, čo Ti dali“- oslovil som sám seba, pod svojím trampským menom potom, čo ma na ceste E14 stopovala krásna stopárka, na prvý pohľad celkom pekne vyzerajúca pravá indiánska squaw, ktorá akoby sa hodila do môjho Tee-pee, ktoré som mal toho leta skutočne postavené, na po starých rodičov zdedenom pozemku [...]

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenský minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia – podarilo sa nám získať aspoň jej časť, [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 75429x
Priemerná čítanosť článkov: 2694x

Autor blogu

Kategórie