Založ si blog

 Prečo sa na fare v Hornej Lehote dlho do noci svietilo? – 6.

   

/Pani učiteľka na základnej-obecno-ľudovej škole  v Hornej a Dolnej Lehote nadšene vysvetľuje a nakoniec sa detí spýta :

 

PANI UČITEĽKA: No, čo si myslíte, milé detičky? PREČO SA NA  FARE V HORNEJ  LEHOTE  DLHO DO NOCI  SVIETILO???

 

/Detičky sa takisto nadšene, ba až zúrivo hlásia – až je pani Učiteľka nútená vyvolať malého Jožinka, ktorý sa hlási najzúrivejšie :

 

ŠPRTÁK JOŽINKO: To je predsa také ľahké!  Tak ako nadšene  písal denník SME, preto sa na Fare v Hornej Lehote dlho do noci svietilo, lebo NA FARU DO HORNEJ LEHOTE PRIŠIEL za peniaze EÚ z Bratislavy,  JEDINÝ SLOVENSKÝ ÚPIR – PRDIMUCHA, aj so svojou zákonitou manželkou ČARODEJNICOU FONFOU.

 

 

EVINKA: To prosím Vás pekne, ale vôbec nie je pravda. Na fare v Hornej Lehote sa  dlho do noci  svietilo preto , lebo tam v rámci predvolebnej kampane prišiel na stretnutí BEZ URÁŽOK a BEZ TAJNÝCH a bez OCHRANKY a nakoniec  aj bez SEBAVEDOMIA, za to s príspevkom 200€ na každé dieťa, JEDINÝ SLOVENSKÝ  ANTIKORUPČNÝ  POLITIK – JEDINÉHO ANTIKORUPČNÉHO HNUTIA  A VEĽKÝ BOJOVNÍK PROTI MAFII,  až pokým nás všetkých neutešill, že božie mlyny melú pomaly, ale večne  – pán MATOVIČ, sám sebov, nazývaný ako OLD SHATTERHAND, pokiaľ ho, aj Milana Žitného a Velgáňa a ešte jedného takého FÍZLA, z Vojenského obranno-estrádneho spravodajstva, ktorý sa predstavil asi s ukradnutým občianskym preukazom na meno DUDEK,  nezožral PRAVÝ TATRANSKÝ MEDVEĎ.

 

JANKO GIERTLI:  Ja som sa s PRAVÝM TATRANSKÝM MEDVEĎOM rozprával  a ten  mi potvrdil, že ON žiadneho MATOVIČA, ani žiadnych tajných z Bratislavy, bez urážok a s príspevkom 200€ na  dieťa, NEZOŽRAL! – aj keď  jeden z kajúcnikov to o ňom prehlasuje, lebo mu rozlámal a žožral čierne mafiánsko-agentské okuliare, podľa ktorých sa navzájom poznávajú a ich každý pozná.

Akurát viem, že  3 až 6 – 9 – 12 hlaví OHNIVÍ  DRACI, odborne nazývaní aj ŠARKANI, si na neho nasratí verejne sťažovali, lebo potom čo, 24- hlaví OHNIVÝ DRAK chceli aj s PRINCEZNOU POPOLUŠKOU a SMELÝM ZAJKOM, čo predčasne  z Afriky prišiel, OFICIÁLNE VYHLÁSIŤ SVOJU  KANDIDATÚRU v predčasných parlamentných voľbách do SNR, neboli k nim  VOBEC PRIPUSTENÍ!!!

 

JOŽKO GIERTLI:  Asi len pri takomto ním navrhnutom a s takmer komunistickým nadšením ostatných poslancov schválenom volebnom systéme a zákone,  sa  iba vo WILSONOVE  môžu narodiť a zrejme aj rodia a sú VYVOLENÍ TAKÍ SLOVÁCI, ktorí sú aj predurčení nám vládnuť.  Sú to ozajstní SVETLONOSI a OLD SHATTERHANDI  na ceste budovania slovenskej štátnosti a skutoční HĽADAČI slovenskej historickej pravdy, a samí  jedničkári, ako pani REMIŠOVÁ.  Veď sú skutočne veľmi očarujúci, ako pekne vedia  mávať so slovenskou zástavou a  majú takú danosť i drzosť a vysokú školu SNB, či gymnázium Pierra de Coubertina kandidovať za poslancov do SNR.

 

HLOUPEJ HONZA: /o ktorom sa šírilo dôverne-zistené podozrenie, že ho dosadila štvavá česká agentka,BOŽENKA  NĚMCOVÁ, do slovenských rozprávok/ –  To je veru pravda. Svoju kandidatúru som chcel predložiť aj JA,  že mám všetky schopnosti a prednosti a predpoklady uplatniť sa v dobrej, aj keď márnej viere a snahe,  pri budovaní slovenskej štátnosti,   zvýšiť intelektuálnu úroveň a potenciál poslancov SNR.   Predstavte si ale, kebyže takýto „múdry volebný zákon a systém“ AKÝ NAVRHOL   Mgr. Igor MATOVIČ a jeho „múdry poslanci v Bratislave“ a ešte aj  jeho zrušenie nechali poistiť troj-pätinovou ústavnou väčšinou, SCHVÁLILI  BY   VOČI SLOVÁKOM ČEŠI ?´

To by nám potom, ani  NÁŠ VEĽKÝ OTEC NÁRODA  A OTEC SAMOSTATNÉHO ZVRCHOVANĚHO SLOVENSKA  ocenený na miesto prezidenta SR funkciou, jednorázového toaletného papiera, vôbec NEPOMOHOL!

 

ZLATOVLÁSKA: /rozhnevane kričí/ –  A to by ste sa milé detičky naozaj veľmi čudovali a obdivovali, že okrem poslancov v SNR najmä tvrdo a ťažko pracujúcich na tzv. KRUPOVINÁCH, vo Výbore pre obranu a bezpečnosť a vo Vojenskom obranno-estrádnom spravodajstve,  akú skvelú Armádu,  a akého skvelého pána Ministra národnej obrany a VEĽKÝCH  SLOVÁKOV – ČO MAJÚ AJ VEĽKÝCH OCEĽOVÝCH VTÁKOV na Slovensku máme!

 

PANI UČITEĽKA: Neveríme, chceme vidieť!

 

ZLATOVLÁSKA: /nasratá kričí/ – Ách Vy nevzdelanci, DEZOLÁTI – schopní sa kamarádiť akurát tak s pravým tatranským medveďom, alebo vyťažovať, týrať a voziť sa na chrbáte trojhlavého ohnivého DRAKA, odborne nazývaného aj Šarkana, alebo hrať sa erotické hry s princeznou POPOLUŠKOU, alebo honiť sa so SMELÝM ZAJKOM, čo predčasne a nasratý z Afriky prišiel.  Mali by ste sa aj trochu zcivilizovať a nechodiť len stále zbierať s EGONOM BONDYM „ Můchomurky bíle v lese“ a počúvať s ním len UNDERGROUND. Mali by ste aj počúvať našich skvelých slovenských folkových spevákov a politikov a estrádnych umelcov a  navštíviť kultúrne-vyspelý CIVILIZOVANÝ SVET napr. Bratislavu – SND, kde ako vrchol slovenského undergroundu ANCIÁŠ zrazil DAŽĎOVKU,  alebo „Deň ozbrojených zložiek a záchranných systémov s deťmi“ v Piešťanoch. Tam by ste NA LETECKÝCH DŇOCH aj videli o koľko viac pôdy a nehnuteľností, na ktorých je aj postavené piešťanské letisko, sa podarilo našej hrdinskej armáde vybojovať a OJEBAŤ  “ SPROSTÝCH MELICHEROVCOV  a SLOVÁKOV“  a akých PRAVÝCH VEĽKÝCH OCEĽOVÝCH VTÁKOV MY SLOVÁCI MÁME!!!

 

24 – HLAVÍ OHNIVÝ DRAK: A to neviete o tom, že my-Slováci, už žiadnych Pravých veľkých oceľových vtákov nemáme?, lebo odleteli všetky na Ukrajinu? Náš vzdušný priestor ochraňujú už len Maďari a Bratia Češi, lebo tí naozaj majú VEĽKÝCH NAOZAJSKÝCH  OCEĽOVÝCH  VTÁKOV!

 

24 – HLAVÍ OHNIVÝ DRAK: /pokračuje poznámkou/ –  Keď 17. Septembra 1944 pristáli na letisku Tri Duby 4 americké B-17, ktoré priviezli americkú styčnú vojenskú misiu, doviezli zbrane, strelivo, niekoľko protitankových zbraní bazooka /ktoré povstalci nevedeli použiť/ a lieky,  jej prestrašený veliteľ JAMES HOLT GREEN, okamžite telefonoval a informoval  WILSONA CHURCHILA, vo veľmi vážnej obave,  že SLOVÁCI SA ZREJME CHYSTAJÚ VYHRAŤ DRUHÚ SVETOVÚ VOJNU. Na letisku Tri Duby videl totiž zaparkované TAKÉ OZRUTY a TAKÉ VEĽKÉ DIELA PRÍRODY, akými boli 3_6-9-12 hlaví OHNIVÍ DRACI, odborne nazývaní aj ŠARKANI. Navyše sa zrejme asi nedopatrením stalo, že bol očitým svedkom pristávania 24-hlavého ohnivého DRAKA odborne nazývaného aj ŠARKANA, pričom musel sám odborne obdivovať a posúdiť predovšetkým jeho ôsmu a sedemnástu hlavu, ako udržujú stabilitu a rovnováhu a zabraňujú akémukoľvek kolapsu, alebo čo i len malému vychýleniu z pristávacej dráhy.   Na tento svoj najväčší zážitok potom nadosmrti spomínal. Premenoval sa, vykašľal sa na lietanie a  dal si nové umelecké meno JIMI HENDRIX, kúpil si elektrickú gitaru a s veľkým úspechom s ňou vystupoval na WOODSTOKU,  aj keď aspoň podľa jeho slov, jeho najväčším snom , potom čo  zažil na Slovensku, je vystupovať na nepovolanom a zakázanom undergroundovom festivale na fare v Hornej Lehote.

 

 

Takisto, ale typicky po slovensky zostali aj ocenený,  praví 3-6-9-12-24 hlaví ohniví TATRANSKÍ DRACI, odborne nazývaný aj ŠARKANI, lebo sa im VŠETCI SMIALI – AKÉHO MAJÚ MALÍ a že nemajú žiadneho veľkého oceľového vtáka. Podľa posledných správ, nezložili a ani im neboli udelené letecké skúšky a majú byť potupne preradení medzi DRONY. Ak pravda nepôjdu bojovať na Ukrajinu, čo náležite odmietli.

Navyše ešte, ako sa naším Veľkým vyšetrovateľom zločinov komunizmu a pracovníkom Vojenského otrasno-estrádneho zpravodajstva SR podarilo zisťiť, jeho ôsma a sedemnásta hlava je vedená v Cibulkových zoznamoch ako KANDIDÁT TAJNEJ SPOLUPRÁCE, takže jestvuje dôvodné podozrenie, že bonzovali ŠTB aj ostatné hlavy 24-hlavého ohnivého tatranského DRAKA, odborne nazývaného aj ŠARKANA  a nebola mu ani udelená bezpečnostná previerka I. triedy a bol zaradený medzi tzv. ASOCIÁLNE ŽIVLY a NEPRISPOSOBIVÝCH OBČANOV  SLOVENSKA.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám získať aspoň jej časť, ktorá bola [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

Robert Fico na nočnej zmene

Fico absolvoval nočnú zmenu: Klobúk dole pred všetkými zamestnancami

01.05.2024 08:24

Predseda vlády Robert Fico oslávil 1. máj prácou a absolvoval nočnú zmenu z utorka na stredu s pracovníkmi závodu ZKW Slovakia.

Reuss, Reuß, ríšski občania

Poslancov chceli zajať a vládu zastreliť. V Nemecku sa začal proces s "ríšskymi občanmi"

01.05.2024 08:00

Na lavicu obžalovaných sa posadilo prvých deväť sprisahancov z 27-člennej skupiny okolo princa Reußa, ktorí za prípravu prevratu čelia obvineniu z vlastizrady a terorizmu.

vojna na Ukrajine, Moskva

ONLINE: Rusi podľa ISW spomalili, chystajú sa na útok na Časiv Jar?

01.05.2024 07:55

Časiv Jar je operačne významným miestom, ktoré môže slúžiť ako štartovacia rampa pre ďalší postup ruskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 71898x
Priemerná čítanosť článkov: 2663x

Autor blogu

Kategórie