Založ si blog

Kartofellernte

/ Venované pri príležitosti SNP – pánovi pplk. Zemanovičovi, pánovi bývalému min.národnej obrany Jaroslavovi Naďovi a všetkým zberačom zemiakov a našich nehnuteľností../

BOJA SA! – Starých pre ich pamäť!

BOJA SA! – Mladých pre ich nevzdelanosť, sprostosť a neokrôchanosť!

Ako skutočné DORY, MACOCHY, DESANKY a prezidentky Čapútové SA BOJA , že zakázaná PRINCEZNÁ POPOLUŠKA príde z londýnskeho WESTENDU na nepovolený undergroundový festival na faru v Hornej Lehote, oblečie svoje slniečkovo-hviezdičkovo-mesiačikove šaty a z púzdra vyberie Fender Stratoccaster a riadne to roztočí a rozfofruje so svojou kapelou …

BOJA SA! – že budú musieť vyšetriť „PREČO SA NA FARE V HORNEJ LEHOTE DLHO DO NOCI SVIETILO ?“

BOJA SA! – že už nebudú môct vyšetriť „PREČO SA NA FARE V HORNEJ LEHOTE DLHO DO NOCI STRIEĽALO?“

BOJA SA! – že už problémy ktoré majú, nebudú môcť riešiť okydávaním, buzeráciou, nevyšetrenými vraždami a osieraním.

BOJA SA! – revúcej Revúcej.

BOJA SA! – že tak ako pred troma rokmi príde 94 – ročný pán KRUTÝ a povie: „VŠETKY NAŠE IDEÁLY, ZA KTORÉ SME BOJOVALI SA ROZPLYNULI AKO V HMLE !“

BOJA SA! – údajne premnožených pravých tatranských medveďov, ktorým furt vyhrávajú na nervy a NA BENDŽO, až sa tieto KONEČNE NASERÚ a neunesú ich hru a drísty psychicky a KONEČNE BUDE NA DOLNIAKOCH POKOJ!.

BOJA SA! – že najväčší Slovák, ktorý sa narodil v Mníchovom Hradišti, prestane púšťať svoje slzy a plakať nad slovenským národom a Jaseniansky potôčik a zaplaví celé DOLŇÁKY – aj tých, čo nevedia plávať.

BOJA SA! – Tých, ktorí sa vydali Na pochod smrti, ako ich nazval pán Dr.Jozef Jablonický.

BOJA SA! – Posledných 100 statočných z Telgártu.

BOJA SA! – že pán JÁN ŠVERMA nájde konečne svoje BOTY, ktoré mu ukradli a že sa konečne našej skvelej polícii podarí vypátrať a potrestať toho, kto mu ich ukradol..

BOJA SA! – že príde pán Dr. Jozef Jablonický a povie nám konečne pravdu „o tom, ako to všetko skutočne bolo, lebo jak v komunistických, tak tzv. demokratických časoch ju povedať nemohol.

BOJA SA! – že ak by poslali svojich vlastných vojenských historikov, eskamotérov a kúzelníkov i a heslom: Začnite s vysťahovaním, tak ich jednak požerú pravé tatranské medvede a 3 – 6 – 9 , ba dokonca až 12hlaví ohniví draci si ich „orestujú na cibuľke“ .

BOJA SA! Herpetickej encefalitídy, ako aj toho, že by ju mohli dostať tak, ako ju dostal môj brat.

BOJA SA! Že budú musieť isť tam kam patria a že už nebudú môcť trestať slovenský národ svojimi prejavmi slabomyselnosti , svojou prítomnosťou a ukradnutými nehnuteľnosťami.

BOJA SA! Že príde SAMO CHALÚPKA, aj so svojou rockovou kapelou spustí svoj známy rockový hit MOR HO!

BOJA SA! Že pána Brúnovského, Viliama Žingora a tisíce ďaľších už bezmenných hrdinov, už nemôžu vláčiť po súdoch a výsluchoch.

BOJA SA! Že ich ako vždycky a pravidelne v slovenskej histórii, zostaneme verní našej tradícii a okrem dvoch divízii na Východe zradí aj hlavné vojenské veliteľstvo ozbrojených síl v Trenčíne s výnimkou generála Goliána a bratov Veselovcou.

BOJA SA! Zakázanej Princeznej Popolušky s pani Boženou Němcovou, aby ich za peniaze EÚ nahradili Úpirom Prdimuchom, zlou čarodejnicou Fonfou a našou vládou a z detí v Hornej a Dolnej Lehote, v rámci reformy školstva narobili úplnych DEBILOV a BLBCOV.

BOJA SA! Že naša široká verejnosť si znovu preloží názov obľúbenej motoristickej relácie „Pozor zákruta „ do nemčiny ako ACHTUNG DIE KURVE.

BOJA SA! Že príde aj pani BOŽENA NEMCOVÁ, ale tá sa s nikým nebude dlho baviť, len nás všetkých pošle tam, kam patríme.

BOJA SA! Že by mali navštíviť známu prírodnú pamiatku nad Podbrezovou – KOPEC RIŤ- aby tak prospeli slovenskému národu a VŠETCI IŠLI DO RITI, prípadne aj navštívili Zasranô a Hnusnô.

BOJA SA! Skoro plačúcej pani Z POLOMKY, ktorá sa každoročne zúčastňovala osláv SNP, za celú dedinu, len minulý rok nemala nárok.

BOJA SA! Že možno príde i JÁNOŠIK a prasiatka DUBKÁČIK a BUDKÁČIK, aj keď bratislavskí politici sľubujú, že sa na každú sviňu sa voda varí!
.
BOJA SA! Že naša z reťaze odtrhnutá armáda si ako jediné z povstania odniesla heslo: „Začnite s vysťahovaním“ a potom čo ako vždy úplne sklamala, tentoraz nesklame a obsadí všetky naše nehnuteľnosti, pričom si ich skvelé bývanie budeme môcť pozrieť a obdivovať na Centrum.sk a Plus 7dní a z nich sa stanú významný realitní podnikatelia.

BOJA SA! Že princ CHARLES uplatní svoje vlohy a talent v hre, na v Badínskom pralese darovanej pravej slovenskej fujare a hneď obsadí prvé miesto anglickej a americkej hitparády.

BOJA SA! Že sa už Kežmarský tatranský štít a Končistá sa nevydržia pozerať na to všetko, čo sa na Slovensku robí a budú pokračovať vo svojom pravidelnom každoročnom striptíze zhadzovania nákov, balvanov a zasypávania veľkej jamy plnej zla, slizu, ohovárania, intríg a buzerácie – nazývanej Slovensko.

BOJA SA! Že na nimi vyvolaný džihád sa odpovie antidžíhádom.

BOJA SA! Že budú musieť odškodniť Princeznú Popolušku za všetko príkorie, ústrky, intrigy a ponižovanie spôsobené DOROU, MIŠUROM, DESANKOU a zlou MACOCHOU, až pokým dobrota jej srdca dôjde predsa len odmeny a nenájde konečného štastia v živote.

NEPODARENÁ LOVE-STORY, alebo NA SLOVENSKU JE VŠADE LÁSKA!

05.07.2024

„Nuž Hombré najvyšší čas, aby si Trampingu a Stopu začal vracať to, čo Ti dali“- oslovil som sám seba, pod svojím trampským menom potom, čo ma na ceste E14 stopovala krásna stopárka, na prvý pohľad celkom pekne vyzerajúca pravá indiánska squaw, ktorá akoby sa hodila do môjho Tee-pee, ktoré som mal toho leta skutočne postavené, na po starých rodičov zdedenom pozemku [...]

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

15.02.2024

Vážení a drahí čitatelia! Nakoľko slovenský minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy, z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia – podarilo sa nám získať aspoň jej časť, [...]

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 28
Celková čítanosť: 75438x
Priemerná čítanosť článkov: 2694x

Autor blogu

Kategórie