Založ si blog

Zabudnutá autonehoda pána Andreja DANKA.

Vážení a drahí čitatelia!

Nakoľko slovenskí minister vnútra Matúš Šutaj EŠTOK prisľúbil širokej slovenskej verejnosti dôsledné vyšetrenie a zverejnenie správy,  z vyšetrovania dopravnej autonehody podpredsedu SNR a predsedu SNS Andreja DANKA a vôbec sa s ňou veľmi neponáhla, až upadne do úplneho zabudnutia, podarilo sa nám  získať aspoň  jej časť,  ktorá bola pridelená v rámci miestnej príslušnosti, elitným piešťanským vyšetrovateľom, známych okrem rozviazaných rúk, aj svojou nekompromisnosťou a nekompetentnosťou v boji s kriminalitou, najmä v prípade nielen autonehody ALEXANDRA DUBČEKA, ale i môjho brata Ing. JÚLIUSA PEŤKA, ale i výborným až vazalským vzťahom k vtedajšej poslankyni SNR za SNS Ing. Melánke KOLLÁRIKOVEJ,  ale i súčastným, k jej sesternici Ing. DESANKE KOLLÁRIKOVEJ, familiárne nazývaných aj „CHLAPCI STREDOSLOVÁCI“:

„Semafórový stĺp dlho-predlho pokojne stál, na jednej zo svetelných križovatiek v bratislavskej mestskej časti Dúbravka na Saratovskej ulici, vo štvrtom bratislavskom okrese a čakal až do štvrtka 21.januára večera krátko do 23:30 na svoju príležitosť, aby nečakane a znenazdajky vyskočil a zaútočil, na pokojne a náhodne prechádzajúceho a nič-netušiaceho vodiča – predsedu SNS a podpedsedu SNR ANDREJA DANKA  a to až do takej miery, že nielen motorové vozidlo, ale i celá svetelná križovatka bola poškodená a nefunkčná.

Vzhľadom na skutočnosť, že po príchode hliadky dopravnej polície sa vodič, ani motorové vozidlo na mieste nehody nenachádzali, takže nemohlo dôjsť k vykonaniu samotnej dychovej skúšky, na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu vodiča, bola prevedená dychová skúška – aj keď s negatívnym výsledkom, aspoň u prítomného semafórového stĺpa.

Z uvedeného – ako i na základe ďaľších zaistených a zistených a usvedčujúcich dôkazov, t.j. olejovej stopy i nájdenej ŠPZ na mieste nehody, jednoznačne vyplýva a preto z tohto dôvodu a aj v tejto súvislosti navrhujeme, podať podnet na zahájenie trestného stíhania a vznesenie obvinenia zo závažnej trestnej činnosti, nielen voči zmienenému a dotyčnému stĺpu – ako vykonávateľovi, ale i voči majiteľovi dotyčného stĺpa – ako objednávateľovi, nakoľko v osobe pána predsedu SNS a podpredsedu SNR ANDREJA DANKA sa jedná o ústaného činiteľa a osobu dostatočne váženú a úctyhodnú, z trestného činu útoku na verejného činiteľa.

Zároveň, nakoľko hneď po uvedenej udalosti sa pán Anton DANKO stal kandidátom na prezidenta SR, žiadame aj posúdenie a pripadne preklasifikovanie, z trestného činu útoku na verejného činiteľa, na ATENTÁT na budúceho prezidenta našej mladej SR.“

Z pripravovanej undergroundovej knihy „DO RICY PÍSAU – H. mu prišlo!“

P.S.: Ja Tibjé nikagdá nepakaží kartinku MASKVY!!!

 

O Justínovi Javorkovi – chovateľovi a pestovateľovi najväčšieho a najkrajšieho oceľového vtáka na Slovensku.

01.02.2024

Vážený pán riaditeľ, váženej nemenovanej televízie! Vážení a drahí a veľactení televízni diváci! Vážené a drahé menejcenné asociálne živly, ktoré umelecky-hodnotné vysielanie slovenskej televízie vôbec nepozerajú, pretože nevedia pochopiť jeho vysokú umeleckú úroveň, ale za to ho vedia dobre skritizovať ! STRÝCO MARCIN: Buďme úprimný! – [...]

Už nikdy žiadnych veľkých, silných, slovenských oceľových vtákov na Ukrajinu ! – 1.

30.12.2023

Princezná Popoluška, Zlatovláska a Odborový a odbojový zväz pieštanských politických prostitútok, ako i MATICA SLOVENSKÁ Vás srdečne pozývajú na protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pod heslom: „UŽ ŽIADNYCH VEĽKÝCH, SILNÝCH, SLOVENSKÝCH, OCEĽOVÝCH VTÁKOV NA UKRAJINU!!!“ SI NEDÁME!!! Ako je všeobecne známe, všetky NAŠE [...]

Ako do Piešťan každoročne priviezli SOMÁRA!  

16.12.2023

V ovzduší vrtošivého weekendového počasia, v sobotu 25.novembra 2023 o 10-tej hodine, pred IRMOU na Kúpeľnom Ostrove v Piešťanoch, poctivo čakalo na PRÍCHOD SOMÁRA nielen niekoľko Piešťancov, ale aj stále ešte existujúcich kúpeľných hostí. Ani mrholiaci dážď a sneh neodradil nadšene a netrpezlivo čakajúcich občanov od povzbudzujúcich [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 27
Celková čítanosť: 71724x
Priemerná čítanosť článkov: 2656x

Autor blogu

Kategórie